Maakjeposter.nl – Privacyverklaring 2017

De inhoud van deze verklaring is opgesteld door Kompas Advocatuur en juridisch nagekeken. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

  1. Persoonsgegevens die worden verwerkt

Maakjeposter.nl kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Maakjeposter.nl en/of omdat u uw naam en e-mailadres zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Maakjeposter.nl verstrekt. Daarnaast worden uw gemaakte poster(s) op een beveiligde online omgeving bewaard zodat u deze kan delen en wordt uw IP-adres ten behoeve van uw veiligheid en eventuele ‘debugs’ verwerkt.

  1. Waarom Maakjeposter.nl gegevens nodig heeft

Maakjeposter.nl verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Maakjeposter.nl uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

  1. Hoe lang Maakjeposter.nl gegevens bewaart

Maakjeposter.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

  1. Delen met anderen

Maakjeposter.nl verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

  1. In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Maakjeposter.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.

Maakjeposter.nl gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

  1. Google analytics

Maakjeposter.nl maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Maakjeposter.nl bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Maakjeposter.nl te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Maakjeposter.nl heeft hier geen invloed op.

Maakjeposter.nl heeft Google geen toestemming gegeven om via Maakjeposter.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

  1. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar kim@maakjeposter.nl. Maakjeposter.nl zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

  1. Aansprakelijkheid

Maakjeposter.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Maakjeposter.nl verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Maakjeposter.nl op via kim@maakjeposter.nl.

Maakjeposter.nl is een website van Idee Brouwerij. Idee Brouwerij is als volgt te bereiken:

Post- en vestigingsadres: Torenallee 3, 5617 BA Eindhoven
KVK-nummer: 60087676
Telefoon: 06-43036452
E-mailadres: rob@robtieben.com